Schoonheidsbehandelingen

BBeauty

Face & Body


SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN

VYON visibly younger – Functionele huidverbetering:

Het unieke concept richt zich voornamelijk op de kwalitatief hoogwaardige, efficiënte en veeleisende high-tech in de huidverzorgingsector.   


Het doel is om “nieuwe tradities te lanceren door de ontwikkeling van onderscheidende en unieke waarden van luxe cosmetische producten geproduceerd in Duitsland”.             


Het synergetisch gestructureerde productportfolio van veel actieve cosmeceutische ingrediënten voor slimme en zelfbewuste consumenten biedt individualiteit en exclusiviteit voor alle huidtypes en een huidverzorging die precies past bij de behoeften van het gelaat en het lichaam.


Het merk staat voor “geavanceerde huidverbetering” en wordt in de eerste plaats gedefinieerd door de huidverzorgingslijnen:

                                                                                                                                 

  • Cleansing
  • Peel & White
  • Redox
  • Cell Guard
  • Refining
  • Sensitive
  • SpecialsVYON Beauty GmbH ontwikkelt succesvol huidverbeteringsproducten en behandelingsconcepten voor zowel de nationale als internationale schoonheidsmarkt.                             


Van het idee, de strategische planning, de ontwikkeling van het merk en de naamgeving, de verpakking, huisstijl en corporate communicatie, VYON visibly younger biedt met succes het concept en de strategie aan uit een enkele bron.                                                                             


Zowel het succesvolle merk als het schoonheidsconcept spreken de consument sterk aan.


Met producten van de hoogste kwaliteit, goed doordachte toevoegingen en bewezen effecten neemt VYON de verantwoordelijkheid voor het gezond houden van de huid.


Met dit in het achterhoofd richt het bedrijf zich op haar kerncompetenties waarin zij over uitstekende knowhow beschikken en innovatieve cosmetische oplossingen bieden voor een betere levenskwaliteit.VYON


Het is niet voor niks dat zestien (!) VYON producten tocoferol of tocoferylacetaat bevatten.


Deze producten beschermen de huid en zijn effectief tegen huidveroudering door invloeden van buitenaf.


Doordat de vitamine E is ingekapseld kan het dieper in de huid dringen voor een sneller en effectiever resultaat.


Bij deze zestien VYON producten zitten onder andere alle producten uit de Redox en Cell Guard lijn, maar ook de BB-Cream, Mat & Seal, SPF 50 en verschillende Fluids uit de VYON Specials.