Manuele pijnbehandeling

BBeauty

Face & Body


MANUELE PIJNBEHANDELING


Nooit eerder werden er zoveel pijnstillers geslikt als nu, nooit eerder was de toeloop naar de pijnklinieken zo groot als nu, nooit eerder zijn zoveel mensen op zoek naar methodes om van allerhande soorten pijn verlost te geraken en toch krijgen vele mensen, die eigenlijk nog kunnen geholpen worden, uiteindelijk nog te horen : “ je moet er leren mee leven”.


Er is nog hoop! Wanneer kinesitherapie, accupunctuur, osteopathie, chiropraxie, … niet het gewenste resultaat geven, werkt manuele pijnbehandeling door dieptemassage nog dieper in op uw probleem.


Manuele pijnbehandeling door dieptemassage is een unieke methode die echter, spijtig genoeg, wereldwijd maar zelden wordt beoefend. De reden hiervoor is dat het enorm veel energie vergt van de masseur. Meer en meer wordt, in deze hoogtechnologische maatschappij, handenarbeid vervangen door technologie. Toch beschikt geen enkel toestel tot nu toe, over de mogelijkheid om de “feeling” van de geoefende handen van een ervaren masseur te kunnen nabootsen. Ieder persoon is anders, heeft een eigen pijngrens, heeft een ander spierstelsel, verricht andere fysieke arbeid, reageert anders op emotionele toestanden, enz… . Dit maakt dat voor iedere persoon een eigen benadering noodzakelijk is! Hierin schuilt juist het succes van manuele pijnbehandeling door een ervaren masseur.