LAVA SHELL MASSAGE

BBeauty

Face & Body


LAVA SHELL MASSAGE

Bij deze massage wordt er met natuurlijke gepolijste schelpen gemasseerd.


In de opening van de schelp wordt er een vloeistof & lavapoeder gedaan, waardoor er een reactie ontstaat en die ervoor zorgt dat de schelp warm wordt.

Het is de een variante van de Hot Stone massage met dit verschil dat je tijdens de massage niet hoeft te stoppen om de schelpen te verwisselen, het contact met de klant blijft behouden.


De schelpen kunnen gebruikt worden voor een volledige lichaamsmassage, rug- en/of gelaatsmassage.


Opleiding: 1x dagopleiding : € 145 (excl. BTW) - telkens van 10.00 - 16.00 uur.


Of


2x avondopleiding: € 145 (excl. BTW) - telkens van 19.00 - 21.45 uur.Na het volgen van deze opleiding ontvang je een certificaat van deelname en kan je direct starten met de Lavashell massage.In jouw dagopleiding zit inbegrepen : syllabus, certificaat, water, koffie & versnaperingen.Meebrengen: handdoeken & lunch bij dagopleidingDe opleiding gaat door vanaf  2 inschrijvingen.

Opleidingsdata :Deze workshop wordt gegeven in samenspraak met de klant!


U kan mij contacteren voor een afpraak bij U terplaatse in uw zaak, zodat er verschillende werknemers tegelijkertijd deze workshop kunnen volgen.OfU kan vanaf 2 personen (max 4 personen) ook de workshop volgen bij BBeauty in Kerkhoven/Lommel.Voor een afspraak kan u mij contacteren via BBeauty website www.bbeauty.be of via mail: tine@bbeauty.be