Over ons

BBeauty

Face & Body


OVER ONS

Hallo, Ik ben Tine, en graag wil ik mij even voorstellen.


In 2010 ben ik afgestudeert als voedingsconsulente, en zo ben ik terecht gekomen bij Infraligne.

Toen ik daar een tijdje werkte vroeg mijn bazin of ik geen zin had om in haar schoonheidssalon massages te gaan geven, want daar was  toch wel vraag naar, maar er was niemand die dat graag deed.

Met vol enthousiasme ben ik amper een week later aan de opleiding cosmetisch masseur begonnen, maar al heel snel had ik de  massage microbe te pakken, en wilde ik meer,...dat was de start van heel veel opleidngen & workshops. Op dit moment kan ik dan ook met trots zeggen dat ik massage therapeute ben.


Toen ik besefte dat ik ongeveer alle massage cursussen had doorlopen, die op mijn verlanglijstje stonden ben ik begonnen aan de opleiding schoonheidsspecialiste en natuurlijk ook daar mijn diploma behaald!!


Ik doe  alle schoonheidsbehandelingen, ontharingen, make-up,  massages,  afslankbegeleiding en  workshops.


Mijn naam is Michel, en ook ik zal me even kort voorstellen.


Toen ik mijn diploma cosmetisch masseur behaalde, was het al snel duidelijk dat ik meer wilde dan alleen de relaxatie massage die ik had geleerd. Daarom ben ik verder gaan studeren voor sportmasseur, sportverzorger en ben ik nog verschillende bijkomende opleidingen gaan volgen in Nederland voor de Kinesiotaping of ook wel Medical taping genoemd.. 


U komt bij mij terecht voor Medical taping,  Massagestrech, alle sportmassages, en ook de duomassages..